Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n vuoden faaraokoirat on laskettu ja näin me pärjäsimme viime vuonna...

Vuoden näyttelykoirat

Narttujen kuudes
Sawhorse's RedSnout Dancer "P2" (46p/7näyttelyä)

Urosten viides
Sawhorse's Dance Revolution "Bondi" (26p/7näyttelyä)

Jalostusnartuissa neljäntenä oli meidän kantanarttumme Siphra's Taste of Honey "Kiki" (joka siis on kahden ensimmäisen pentueemme; alkoholistien ja tanssijoiden äiti)

Kolmospaikka kasvattajakilpailussa.

Vuoden ratajuoksijat

9 koiraa listalla, joista 4 meidän kasvattia, kaikki ensimmäisestä pentueesta.

2. Fin Mva SMM-05 Sawhorse's Baileys "Baila"
5. Fin & S Kva-m Fin Mva Fin Kva-r JV-04 CVM-06 DV-06 EMM-06 DVM-06 TS-06 JK-06 CVM-07  Sawhorse´s Tequila Sunrise "Mocca"
7.
Fin Kva-m Sawhorse's Hot Shot "Speedy"
8. Sawhorse's Singapore Sling "Nita"

Vuoden maastojuoksijat

Listalla on 22 koiraa, jotka juoksivat viime vuonna. Iloisena voin ilmoittaa, että meidän kahdesta pentueesta joilla on ikää kilpailla, on molemmista tullut paljon aktiivisia koiria juoksupuolelle. 21 koirasta peräti kymmenen oli meidän kasvatteja :) Sijoituksia tuli seuraavanlaisesti

2. Fin Kva-m SMM-07 Sawhorse's Private Dancer "Veera"
4. LtuJV-06 Fin Mva Fin Kva-m Sawhorse´s RedSnout Dancer "P2"
5. Sawhorse's Lord of the Dance "Nero"
8. Fin & S Kva-m Fin Mva Fin Kva-r JV-04 CVM-06 DV-06 EMM-06 DVM-06 TS-06 JK-06 CVM-07  Sawhorse´s Tequila Sunrise "Mocca"
9. Fin Mva Sawhorse's Dance Revolution "Bondi"
15. Fin Mva SMM-05 Sawhorse's Baileys "Baila"
18. Fin Mva Sawhorse's Bristol Cream "Koru"
19. Sawhorse's Dance With Me "Lilli"
21. Fin Kva-m Sawhorse's Hot Shot "Speedy"
22. Sawhorse's Save Me a Dance "Simo"

Kolmella viimeisellä kaikilla yksi kilpailu takanaan. Täytyy myöntää, että vaikka itse olinkin viime vuonna älyttömän laiska ja saamaton (siis verrattuna aiempaan... 1 kisakäynti Speedyllä, ja sekin kutsukilpailu alkuvuodesta....), niin voin olla kyllä todella tyytyväinen kasvattien aktiivisuuteen... Toisen pentueen 9 pennusta, joista 8 asuu Suomessa, peräti 6 osallistui kisoihin! Ensimmäisen pentueen 4 osallistui, viime vuosi jäi Nitalta valitettavasti väliin, tänä vuonna sitten uudella innolla :D.

Kiitos siis kasvattien omistajille vielä aktiivisuudesta!

SFK:n Vuoden Harrastaja

Kilpailu on avoin molemmille roduille (faaraokoirat ja ibizan podencot) ja tulokset lasketaan omistajien keräämien tietojen mukaan. Vuonna 2007 kilpailussa oli 7 koiraa, joista 4 farkku, 3 podencoa.

Vuoden harrastaja: Fin Kva-m SMM-07 Sawhorse's Private Dancer "Veera", kakkoseksi heti siskonsa jälkeen tuli LtuJV-06 Fin Mva Fin Kva-m Sawhorse´s RedSnout Dancer "P2".

Molemmat tytöistä aloitti kisaamisen maastoissa vuonna 2006 syksyllä ja valmistuivat käyttövalioiksi vuotta myöhemmin. Molemmat treenaavat myös ratajuoksua ja käyvät näyttelyissä. P2 harrastaa lisäksi myös agilityä.

-sara-