Eli otsikko kertoo kaiken, yksi pojista, Kepo, on vielä vailla omaa kotia :) Joten jos jotakuta kiinnostaa oma pieni punanenä, niin rohkeasti meihin vaan yhteyttä!

Poikien hännät...koska kummallakaan, ei Piillä eikä Kepolla, tunnu hännässä mitään, jäämme odottamaan eläinlääkärin asiantuntevaa mielipidettä häntämutkien suhteen...En tiedä olisiko joku kasvuvaihe voinut olla sellainen, joka "hämäsi" meitä, vai mitä oikein on tapahtunut; aikaisemmin meillä ei kuitenkaan ole vastaavaa ollut! Mutta jäämme siis odottamaan ensi viikon tiistaita ja eläinlääkärin käyntiä. Pilkulla kyllä on hännän päässä ihan selkeä mutka.

Pennut voivat hyvin, ensimmäiset ovat vähän käyneet ulkona, mutta koska kelit ovat nyt tällaiset niin odotamme vielä vähän ennen kuin ulkoilemme enemmän - ehkä viikonloppuna, silloin on enemmän aikaakin! Villejä ovat laumassa, kohta on meidän olohuone entinen :( Ensimmäisen kerran eilen illalla toivoin että ne olisivat nukahtaneet kun yritin katsella Greyn Anatomiaa ja jouduin koko ajan siivoilemaan ja vahtimaan samalla niiden tekosia - mutta ehkä nyt ei ole tarkoitus seurata omia sarjoja vähään aikaan ;)