1466794.jpg

Vähän tulee tämä myöhässä, mutta pakkohan se on silti mainostaa. Meidän mummokoira ja ikinuori Safir, täytti 6. päivä kokonaista 12 vuotta. Kaivoin nyt kun kerrankin muistin, pentukuvankin esille, niin saa muutkin ihastella...

Safirhan on virallisesti Fin, Am & S Mva Siphra's Voulez-Vous. Se on ensimmäisestä Siphra's-farkkupentueesta, eli edustaa Abboja. Pentueessa oli 10 pentua, 6 urosta ja 4 narttua, tällä hetkellä jäljellä on enää vain Safir ja sen veli Pelle. Ja Safirhan on allekirjoittaneen ensimmäinen paperillinen koira, näyttelykoira ja niin edelleen. Ja se faaraokoira, jonka ansiosta farkkuja tässä asunnossa on nyt jo useampi. :) Luonteeltaan omalaatuinen, pitää enemmän kasviksista kuin lihasta, vedättää omistajaa 6-0, muista koirista puhumattakaan. Halutessaan maailman kiltein ja hienoin koira, ja sitten kun ei viitsi, niin sitten ei ihan oikeasti hei viitsi... :)

Tästä siis lähdimme liikkeelle sillon kauan, kauan sitten:

1466789.jpg

Ja monien mutkien kautta olimme viime kesänä tässä:

1466793.jpg

Syksyllä otimme vielä poseerauskuvaa silloin 11,5-vuotiaasta Safista ja silloin koiruus näytti tältä:

1466791.jpg

Uusia kuvia tulee jahka kevät ennättää tänne meillekin ja muistan ottaa kameran mukaan kun lähdemme ulkoilemaan. Safin kyljessä oleva kasvain on taas pienentynyt, mutta nisäkasvain tuntuisi olevan suurempi, mitä aiemmin. Tilannetta seuraillaan.

Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut Safin lisäksi myös Pelle-koiralle!

-sara