Kyllä farkkujen kanssa on kivaa... Käytiin tänään poikien kanssa lenkillä ja koirat kirmasivat vapaana pitkin poikin pitkästä aikaa. Hardy alkaa olla vähän seniili, päätellen siitä, että se eksyi peräti kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla se meni jonkin (autio?)talon pihalle ja sulki korvansa ja sieltä poistuessaan juoksi väärään suuntaan. Toisella kerralla herra pamautti suoraan lepikkoon ja katosi sinne. Molemmilla kerroilla Speedy kilttinä kävi etsimässä papan ja yhdessä sitten kirmasivat takaisin... Mutta oli kyllä ihanaa nähdä koirien iloa kun saivat pitkästä aikaa vetää vapaana yhdessä.

Speedyhän ei enää hihnassa osaa kävelläkään, se saa aina juosta vapaana, kun ei kuitenkaan lähde mihinkään. Käytiin hihnalenkillä yksi päivä ja olipahan tuskainen reissu...

Mutta ihan asiaakin... eli vuosi on käynnistynyt jo näyttelyiden osalta, juoksukausi alkaa maaliskuussa perinteisten talvimaastojen voimin. Itse odottelen kovasti jo kesää että saadaan aita rakennettua pihalle että saa sitten ottaa koirien kanssa rauhassa aurinkoa. :)