Ja kylläpä väsyttää vielä tiistainakin rankan viikonlopun jälkeen Yllättynyt

Sara ajoi etelään Vuokatista jo hyvissä ajoin, että varmasti ehtii Mustialaan. Hardy vietti lähes viikon Krista luona, Saran nauttiessa "etelän huveista". Kohti Mustialaa lähdettiin perjantai iltapäivällä Kidi ja Nebra, Sara, Hardy, Speedy ja turisti terrieri, Krista, Kiki, Koru ja Wiivi. 2 autoa oli kyllä kieltämättä todella turvoksissa.. Paikan päällä kävimme hakemassa avaimet "Piipusta", yllättävän suureen majoitus tilaan. Jonka jälkeen näyttely paikalle kokoamaan teltaa ja tarjoamaan apua, jossa oli jo paljon valmiina. Elina, Baila ja Kara oli paikalla paljon ennen meitä muita, Elina kehässä hommissa palkintojen parissa. Nukkumaan päästiin perjantaina puolenyön aikoihin. La aamu oli KYLMÄ (oikeestaan koko päivä) Elina ja Krista heräsivät puoli 7 aikoihin, käyttivät koirat pissalla, söivät onnettoman aamupalan ja lähtivät näyttelypaikalle hommiin. Marika, Sara, Jaana ja Kidi tulivat koirien kanssa kehän reunalle hyvissä ajoin. Siellä me kaikki sitten paleltiin koko porukka ja toivottiin ettei ihan koko päivää sataisi vettä..

Tässä "meidän" la tuloksia

Bernadette Stoneham, GB

Faaraokoira pentuja 10, kivespuutteelliset 5, 18+26

PU5 Sawhorse’s Shoot Straight, “Rudolf”

PN3 BIS nuori Sawhorse’s Just Shoot Me, “Kara”

VSP veteraani Siphra's Hard Days Night "Hardy"


Onnea lauantain sijoittuneillle!!!

 

Kehän jälkeen Kidi ja Mikko lähtivät kauppaan hakemaan soppakamoja, jonka jälkeen Kidi loihti meille ihanan makuista kanakeittoa ja patonkia. Maistuipa hyvältä kiitos pojat!!! Ruuan jälkeen kiiruhdettiin illanviettoon (jonne meitä olikin jo kyselty). Levästi taisi kaikkia nolottaa saapua paikalle niinkin paljon myöhässä Nolostunut

 

Lauantain ilta olikin aika rauhallinen, kylmässä ja vesisateessa vietetyn päivän jälkeen oltiin koko poppoo tosi väsyneitä.. piipussa kyllä käytiin mutta nukkumaan taidettiin mennä taas puolenyön aikoihin.