Viime vuotiseen tapaamme aloitimme vuoden viimeisen koiranäyttelyviikonlopun viettämällä pikkujoulua hyvässä porukassa keilaten, syöden ja farkuista jutellen. Kamera jäi ikävä kyllä kotiin, mutta hauskaa riitti ja ensi vuonna taas uudelleen. Kiitokset kaikille jotka pääsivät osallistumaan tänä vuonna iloiseen seuraamme.

Lauantaiaamuna suuntasimme kohti messukeskusta ja koiranäyttelyä. Lauantaina farkut arvosteli suomalainen Säde Hohteri ja meidän koiria kehässä esiintyi veljekset Koodi ja Leevi (S. Party All Night & Party On), Nebra (S. Sharp Shooter) sekä nartuista juniori-ikäinen Zora (Siphra's Tattooed Dancer). Kaikki tiimin koirat saivat ERIn sekä SA:n. Koodi voitti luokkansa Leevin ollessa toinen. Nebra sijoittui valioluokassa kolmanneksi. Koodi oli PU-kehässä kolmas ja sai taas vara-sertin. Zora oli luokassaan toinen, mutta ei sijoittunut paras narttu -kehässä.

Sunnuntaina oli vuorossa uusi näyttelypäivä ja edelleen samat koirat, lisänä vielä valioluokassa ollut Luca (S. Shooting Sparks). Koodi voitti oman luokkansa taas saaden ERIn ja SA:n. Leeviä tuomari piti hieman feminiinisenä (!) ja antoi sille tällä kertaa EH:n. Valioluokassa Nebra ja Luca saivat molemmat ERIn, Luca oli kolmas luokassa saaden SA:n ja sijoittuen vielä PU-luokassa neljänneksi. Koodille ei tullut sijoitusta enää siellä, mutta vara-serti tuli silti kotiin viemisiksi. Zora sai tällä kertaa Leevin tapaan EH:n.

Jäimme katsomaan molempina päivinä ryhmäkehätkin loppuun asti ja sunnuntaina farkuilla menikin hienosti. Ensin Maria Westmanin Farao Anubis-kennel sijoittui toiseksi kasvattajaryhmissä ja sitten venäläinen narttu Flower of Sun Reedly Road  Bahar "Teah" voitti viitosryhmän ja myöhemmin sijoittui vielä BIS-kilpailussa toiseksi. Onnittelut omistajille!

Nyt rauhoitumme joulunodotukseen ja sitten suuntaamme katseet jo seuraavalle vuodelle.