Nyt on vihdoinkin suunnitelmat siinä vaiheessa, että niistä voi jo kertoa julkisesti. Meillä on suunnitteilla loppuvuodelle kaksi pentuetta. Molempien pentueiden ajankohta on arvioitu syntyväksi joulukuun aikoihin. Molempien suunnitelluista pentueista odotamme mukavia kavereita moneen eri lajiin sekä myös sinne kotisohvalle ja lenkkipolulle.

Ensimmäinen pentue

Yritämme astuttaa Honeyn (Sawhorse's Better Be Sweet) vielä kerran. Tällä kerralla olemme valinneet sille urokseksi nuoren komean suomalaisen Mion, virallisemmin Mesmerizing Man After Midnight. Mio on käynyt sekä näyttelyissä, että juoksukisoissa ihan mukavalla menestyksellä, näyttelyistä se on Suomen muotovalio, maastoista tällä hetkellä saatuna 3 sertifikaattia ja se on lisäksi viime vuoden PM-kisan voittaja.

Molemmat vanhemmat ovat hyvin avoimia ja reippaita faaraokoiria. Honey kilpailee maastojen ja näyttelyiden lisäksi myös ratajuoksukilpailuissa. Mio on aloittelemassa ratajuoksu-uraansa.

 

Mio - Mesmerizing Man After Midnight

Honey - Sawhorse's Better Be Sweet

 

Toinen pentue

Toisen pentueen molemmat vanhemmat ovat omia kasvattejamme. Emänä tässä pentueessa tulee olemaan sijoitusnarttumme Wild-pentueesta, Luna (Sawhorse's Sweet N' Wild), joka on vasta aloitellut näyttelyuraansa, mutta sillä on näyttelyistä jo sertti ja cacib. Sen pääasiallinen tehtävä on olla kotikoirana ja lemmikkinä lapsiperheessä. Sillä on erinomainen luonne ja se on avoin ja iloinen kaikille. Urokseksi sille olemme päättäneet käyttää omaa kasvattiamme Dance-pentueesta. Bondi (Sawhorse's Dancerevolution) on erinomainen ja monipuolinen harrastuskoira, joka on mm. kansainvälinen muotovalio sekä pärjännyt näyttelyissä aina erikoisnäyttelyn best in show -voittoa myöden sekä juoksupuolella, erityisesti ratakisoissa se on yksi Suomen menestyneimpiä faaraokoiria. Maastojuoksut eivät ole Bondin vahvimpia puolia, mutta niissäkin se on kilpaillut sertin arvoisesti. Luonteeltaan Bondi on herkempi kuin keskiverto farkku-uros, mutta sen kanssa on helppoa liikkua ja harrastaa missä tahansa. Uskomme että Luna ja Bondi kompensoivat hyvin toisiaan, niin rakenteellisesti kuin luonteidensakin puolesta.

Bondi - Sawhorse's Dancerevolution

Luna - Sawhorse's Sweet N' Wild

****

Jos olet kiinnostunut pentueista, otathan yhteyttä meihin. Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla kennel.sawhorses @ gmail.com tai puhelimitse. Nopein vastaus tulee toki puhelimitse. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät meidän nettisivuilta osoitteesta www.teamsawhorses.com. Sivujen päivittäminen (uusiminen) on työn alla, vanhoja sivuja ei enää näillä näkymin päivitetä.