Pojat ova edelleen vailla omaa kotia ja koska ovat jo reilu 4 kk ikäisiä, enää ei olla veljen kanssa joka asiassa parhaita kavereita. Veljekset viettävät päivät yhdessä, mutta iltaisin leikkiessä mennään ajoittain vähän liian lujaa ja hermo kaveriin meinaa välillä loppua. Kaipaisivatkin tämän vuoksi kiireisesti omaa kotia, ainakin toinen.

 

P3301176-normal.jpg

 

P3301169-normal.jpg

Hitti vasemmalla ja Bona oikealla

 
 

Tässä hieman sepustusta pojista:

P3301156-normal.jpg

Bona (Sawhorse's Full of Wonder) on herkkä ja todella seurallinen, valmis kaikkeen mitä ikinä sen kanssa tekeekin, siksi hieman epätyypillinen rotunsa edustaja. Häntä heiluu hereillä ollessa tauotta, koska elämä vain on niiin parasta! Vapaana ulkoillessa käy usesti, ihan ilman pyyntöä, katsomassa että olen varmasti vielä paikalla. Tästä pojasta löytyy taatusti vauhtia ja intoa lajiin kuin lajiin. Ruokapalkalla kiipeää vaikka puuhun, ahne kun on. Koirapuistossa osa vieraista koirista jännitää, mutta kotona ollaan todella suurta poikaa.

 
 
 
P3301163-normal.jpg
 
Hitti (Sawhorse's One Hit Wonder) on myös herkkä, mutta hieman rauhallisempi luonteeltaan kuin veljensä, eikä nouse ihan joka kerta pedistä ylös kun ympärillä tapahtuu. Ja Faaraokoiran tyypilliseen tapaan, harkitsee kahdesti kannattaako ryhtyä yhteistyöhön pyynnöstä, onko palkka riittävä. Lenkillä vapaana ollessaan uskoo että huutelen, jos tarvetta, eikä itse pidä juurikaan yhteyttä, ilman kehoitusta. Koirapuistossa osa vieraista koirista jännitää, mutta rentoutuu nopeammin kuin veljensä.
 
 
Jos kiinostuit, ota rohkeasti yhteyttä: kennel.sawhorses@gmail.com tai puh 0500-452784/Krista, 044-2010906/Sara