Alkuvuoden näyttelyt alkoivat lupaavasti tänä vuonna. Ensin valioitui Speedy (S. Hot Shot) Kajaanissa tammikuun alussa. Samalla Speedystä tuli kaksoisvalio, maastotittelihän oli hankittu jo vuonna 2007 vai 2006... Leevi (S. Party On) jatkoi Turussa saavuttaen viimeisen sertinsä tullensa myös valioksi. Kesäkuussa oli Vilin vuoro; Vili (S. Better Than You) sai viimeisen Suomen sertinsä Hämeenlinnasta ja on samalla oikeutettu myös EE ja LV Mva titteleihin sillä niihin oli sertit saatu jo aiemmin. Näyttelykauden päättäneessä Jyväskylän näyttelyssä Friidu (S. Party Beast) sai vihdoinkin ansaitsemansa viimeisen sertin ja saavutti niin ollen muotovalion arvon tullen samalla myös kaksoisvalioksi. Ensi vuonna sitten se kolmoisvalio ;)

friidu_jkl-normal.jpg

Friidu Jyväskylässä. Kuva Pihla Koskinen

Venus (S. Party Animal) on kunnostaunut ulkomaan näyttelyissä ja saavutti kesällä sekä Ruotsin että Norjan valionarvot. Ja niinhän se on, ettei kahta ilman kolmatta, eli niillä tuloksilla Suomen MVA mukaan lukien, saatiin Venuksesta vielä Pohjoismaiden valio. Loppuvuodesta Venus kävi vielä Latviassa Baltian Voittajassa saaden sertin ja cacibin ja sai lisätä kasvaneeseen tittelirimpsuunsa vielä Baltian Voittaja-tittelin Latvian valion lisäksi, Samassa näyttelyssä tittelin itselleen nappasi myös Punkku, (S. RedSnout Dancer) joka oli paras narttu ja sai titteleikseen BaltVV-13 sekä Latvian veteraanivalion tittelit.

hitti_jkl-normal.jpg

Hitti Jyväskylässä. Kuva Pihla Koskinen

Serttejä on tänä vuonna valioituneiden lisäksi saaneet ainakin uusimmasta pentueestamme olevat Ká (S. Mighty Wonder) sekä Hitti (S. One Hit Wonder). Molemmilla pojilla on myös hienoja tuloksia jo pentuluokista, joten odotukset ovat pojille kovat kunhan tuosta vielä kasvavat ensin.