Faaraokoirien erikoisnäyttelyviikonloppua vietettiin tänä vuonna jälleen Mustialassa kesäkuun puolivälissä. Koska näyttelystä on jo suht kauan, kopsaan tähän reippaasti facebookkiin kirjaamani tulokset;

Lauantai, epävirallinen farkkushow, tuomari Peter Rizman, kennel Arsinoe, Slovakia.

ropvspfarkkushow2016.jpg

Narri, S. Hot Diggity Dog, kp, BIS-kivespuutteinen
Remy, S. Hot-Blooded Hunter vak1, kp, PU-1, BIS-Valio, BIS
Rudolf, S. Shoot Straight, Vek4

Keiju, S. Sizzling Hot, avo1, kp, PN-1, BIS-avoin, VSP
Venus, S. Party Animal, käy1, kp, BIS-käyttis
Punkku, S. Redsnout Dancer, vek2, BIS-pää ja ilme

BIS-Kasvattaja Sawhorse's

kasvis2016.jpg

Kasvattajaryhmässämme oli veljekset Remy ja Narri, siskonsa Keijun ja äitinsä Venuksen kera. Ollaanpa me kaikki iloisia :)

Sunnuntaina meillä oli tuomarina myös kasvattajatuomari, tällä kertaa Tanskasta, Annette Bystrup (kennel Nofretete). Tänään kasvatteja oli paikalla vain kolme, Rudolf uroksissa ja Keiju ja Venus nartuissa. Kaikille ERI sa:n kera.

Rudolf, S. Shoot Straight, VEK1, PU1, VSP, vsp-vet

Keiju, S. Sizzling Hot, AVK2, sa
Venus, S. Party Animal, KÄY1 SA PN3 Rop-käy ja ehkä BIS-käy-jotain? En kyllä muista oliko se edes ROP-käy, mutta leikitään nyt että oli...

Jotenkin farkkushow on menettänyt merkityksensä mulle, ennen se oli SE tapahtuma jota odotettiin koko vuosi ja siellä nähtiin kaikki ja oli kivaa. Ehkä siitä kertoo sekin, ettei muista mitään, mitä omakaan koira on siellä saanut, vaan tulokset pitää kaivaa koiranetistä ja facebookista ;) Monta vuotta olen suunnitellut, että jätän sen väliin, mutta toistaiseksi sinne on aina sitten viimeisenä päivänä laitettu ilmot ja menty kuitenkin. Ja kivaahan siellä pääasiassa aina onkin, ei sillä. Mutta ei se ole enää SE juttu. Ainakaan itselleni. Toki moni muukin sanoo, että ilmapiiri näyttelyssä on muuttunut, mutta onko se oikeasti yleinen ilmapiiri, vai onko se vain minun oma ajatukseni? Mene ja tiedä.

-Sara