Viime viikolla huomasimme yhden uuden asian, mikä nyt ei ihan iloinen ollut..Pilkku-tytöllä on häntämutka, ihan hännän päässä :( Pojista Kepo-veljellä näyttäisi myöskin olevan mutka, muiden suhteen tarkkailemme nyt tiukasti häntien kehitystä! Pii-veljellä saattaa olla, mutta sen kehitystä katsastellaan, ja jos me itse emme saa selvyyttä siihen niin eläinlääkärin tarkastuksessa katsotaan sitten viimeistään mitä hän on mieltä. Lopullisestihan tällaisen kysymysmerkki-tapauksen voimme todeta vain kuvauksessa, jos ennen sitä ei selkeästi tapahdu muutosta suuntaan tai toiseen. Tällaista tämä kasvatustyö on, aina pitää sattua ja tapahtua yllätyksiä! Onneksi häntämutkat kuitenkin harvoin häiritsevät itse koiran elämää, suurimmassa osassa on kyse vain esteettisestä "haitasta".

Muutoin taas kaikki on hyvin; pennut leikkivät jo leluilla, tappelevat keskenään ja juoksentelevat pilke silmäkulmassa sinne sun tänne :) Kaikki syövät hienosti!

Luonne-eroja on havaittavissa (eri asia sitten kuinka pätevät kun laumadynamiikka hajoaa uusissa kodeissa...); Jyrä jyrää edelleen kaiken ja juoksee täysiä pitkin olohuonetta, ei näytä suuresti pelkäävän mitään...Ufo pikkuisen "juttelee" edelleen ja on muutenkin innokas kommentoimaan asioita; Kepo on pieni vintiö, Pode näyttäisi olevan aika rauhallinen mietiskelijä. Siniset kappaleet, eli Pii ja Sini, näyttäisivät olevan tarkkoja tekemisistään ja miettivät ennen kuin tekevät; Sini jo siinä määrin että koitan vähän reipastaa häntä - tosin juuri tänä aamuna Sini yllätti menemällä rohkeasti tutkimaan yksin pesuhuonetta; ja kun kaadoin itselleni aamukahvia niin hän sirkeänä seisoi keittiön tasolla katselemassa touhujani - joten jos hän uudessa kodissa ei ymmärrä lattian ja pöydän eroa niin ehkä siitä sitten voi syyttää kasvattajaa ;) Läsi on "mussukka", mutta osaa kyllä vintiöidä tarvittaessa, ja Pilkulla on luonnetta vaikka muille jakaa - se tyttö ei kysele kun mennään! Kaikkia on pidetty sylissä kovasti, ja kaikki tunkevatkin innokkaasti syliin (jos muilta touhuiltaan ehtivät) kun lattialle istahtaa...niin ja naskalit alkavat olla aika hyvät, taisipa olla Pilkku sylissäni eilen illalla, joka yritti ottaa koko ranteeni suuhunsa - mutta aika hyvin lopetti kun vinguin (yritti vaan vielä muutaman kerran uudestaan, tietty..)   

Adoptio-isä (siis se kaksijalkainen) hikoilee aamuisin kun hän herää ensin, sanoo että laatikossa käy melkoinen kuhina ja reunoille kiipeäminen kun hän ilmestyy keittiöön! Niin, ja pennunostajille sellainen ikävä tieto että isäntämme herää aamuisin klo 5.30, eli todennäköisesti pentuset yrittävät myös uudessa kodissaan aluksi herättää väkeä siihen aikaan :( Olemme pahoillamme :)