Kävimme Turun kansainvälisessä näyttelyssä pyörähtämässä parin koiran kanssa. Menimme samalla autolla Kristan ja Johannan kanssa, tulin itse suoraan yövuorosta, joten olin ihan tyytyväinen, ettei tarvinnut ajaa, sen sijaan sain pitää seuraa Johannan Aapo-pojalle takapenkillä :). Koiria oli hollantilaiselle kasvattajatuomarillemme, Andre vd Broekille, ilmoittautunut peräti 27 kappaletta, joista 4 meidän kasvattia.

Uroksissa sijoitukset menivät ulkomaille... Voitto Venäjälle, Ruotsin tullessa toiseksi, Virossa kasvatettu koira, jonka vanhemmat ovat molemmat kotoisin Ruotsista oli kolmas ja neljäs sija meni vielä junioriluokassa olevalle venäläiselle. PU-2 on muuten meidän tämän hetkisen pentueen isukki "Valle" :D
Meidän kasvattimme Vili, Sawhorse's Better Than You, sai EH:n junnuluokasta.

Narttuja oli ilmoitettu 17, joista junnuluokan toinen oli sijoitusnarttumme Honey, Sawhorse's Better Be Sweet. Junnuluokan voitto meni tosi söpölle ja feminiiniselle Telmalle, joka myöhemmin sijoittui PN-luokassa neljänneksi. Veera ja P2 kisasivat valioluokassa, jossa oli 6 koiraa. Punkku oli ERIllä luokan neljäs valeraskaudesta huolimatta, Veera yllätti kaikki ja voitti luokan! Veera, jonka kanssa on tahkottu näyttelyitä serttejä metsästämässä :). Veera alkaa nyt 3 vuotiaana selvästi keksimään näyttelyiden idean ja malttaa olla siellä.Vielä kun sen malttamisen saa niihin liikkeisiin mukaan, niin avot. Veerastahan tuli valiokin vasta tänä vuonna, vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Kajaanissa.

Paras narttuluokassa voitto meni Ruotsiin, avoimen luokan voittajalle, josta nyt tuli ilmeisesti samalla myös valio. Veera oli toisena, kolmanneksi vara-sertin kera jälleen ruotsalainen, veteraaniluokan narttu, joka kuulemma lopetti näyttelyuransa tämän näyttelyn jälkeen. Niin, ja neljänneksi se Telma sieltä junnuista.

Kasvattajaryhmiä oli hämmästyttävät 3 ryhmää, joista me oltiin ne kolmannet :). Voitto kasvattajaryhmissäkin meni ulkomaille ruotsalaisten Enigma-koirien viedessä voiton. Onnittelut sinne!

UROKSET

ERI1 PU1 VSP SERT CACIB Reedly Road Beefeater
PU2 V-CACIB V-SERT Faouziah's Darin
PU3 Ribessita Shalam-Alam
PU4 Reedly Road Desperado

NARTUT

PN1 SERT CACIB ROP MVA Antefa's Qiarah
PN2 V-CACIB Sawhorse's Private Dancer
PN3 V-SERT Enigma Smashing Jade
PN4 Northgate's Divine Hanishan

Kasvattajaluokka
1 KP Enigma
2 KP Siphra's
3 KP Sawhorse's

Päivä oli mukava, mutta jälleen kerran *pitkä*, vaikka lähdimmekin kotiinpäin melkein heti kehän jälkeen. Seuraavaksi sitten Tampere maaliskuussa... Sitä odotellessa...

-sara-