Hyviä uutisia, eli häntämutkia ei eläinlääkärikään todennut kuin sen yhden, Pilkku -tytöllä! Kaikki pennut on nyt sirutettu, tänään 7 -viikkois synttärit ja valmiita lähtemään omiin hienoihin koteihin :) Sara laittanee tänne piakkoin eilen otetut 7 -viikkois kuvat! Baila -äiti lähti perjantaina kotiinsa, mutta eipä se enää pentuja tämän ikäisinä paljon hätkäytä...Mocca -enokin melkein innostui leikkimään pentujen kanssa kun sisko oli poistunut paikalta!

Kissoja on nyt vähän katsasteltu, niille heilutellaan häntää ja ihmetellään että mitä ne oikein ovat...Kiipeäminen olisi mukavaa, mutta aikalailla kiellettyä jottei sitten putoiltaisi mistä sattuu! Ulkoilu on mukavaa, ja kuperkeikkoja tulee paljon kun juostaan täysiä eikä yhtään katsota mitä on edessä ;)

Pojista brassailevampia ovat tällä hetkellä Nebra (ent. Jyrä) ja Pode, ja Kepo esittelee välillä kovinkin omaa tahtoaan...Tytöt ovat kilttejä, mutta antavat tarvittaessa veljilleen kunnon vastuksen painissa! kaiken kaikkiaan vipinää riittää, mutta kuten sanottu, valmiita ollaan porukan vähenemiseen jo tämän viikon aikana ;)